• +381 11 715 84 91
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Veletržnica Beograd Uvod
Veletržnica Beograd Uvod
previous arrow
next arrow

KVANTAŠKA PIJACA, NAJVEĆA DISTRIBUCIJA VOĆA I POVRĆA

Na Kvantaškoj pijaci trgovina se odvija neprekidno, 24 sata dnevno, cele godine. Otvoreni prostor za trgovinu pruža se na platou od preko 5 hektara, sa prodajnim mestima za prodaju iz vozila i objektima iz kojih se odvija trgovina.

Ovo je mesto trgovanja na veliko, ali i direktnog trgovanja poljoprivrednih proizvodjača iz cele Srbije. Veletržnica obavlja svoju delatnost uz stalno nastojanje da doprinese razvoju poljoprivrede u Srbiji, omogući domaćim proizvodjačima lakši pristup tržištu i podstakne poverenje izmedju proizvodjača i trgovaca. Istovremeno, pruža se podrška razvoju lokalnih samouprava usmerenih na primarnu poljoprivrednu proizvodnju ali i osnaživanju različitih oblika udruživanja proizvodjača, naročito zemljoradničkih zadruga koje čini veći broj primarnih poljoprivredih proizvodjača.

Na ovom mestu srpski proizvodjač nudi svoju robu u uslovima standardizovanog kvaliteta i prometa u skladu sa pravilima o bezbednosti hrane, a svojom ponudom čini je dostupnom milionskom tržištu koje poštuje domaći proizvod i kvalitet.

Klikom na željeni okrug na mapi Srbije, možete pogledati karakteristične proizvode koji dolaze na Veletržnicu Beograd.


NEWSLETTER

Budite u toku i saznajte prvi sve o našim najnovijim aktivnostima... Prijavite se na našu E-mail listu!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
© 2013-2022 Copyright. Veletržnica Beograd. All Rights Reserved